Denna överdragssko är utvecklad för att kunna tackla det mest extrema förhållande. Navigator har 10 mm värmeisolerande foder, vattenavvisande med tejpade sömmar Vibram Ninjasula med grovt mönster, robust vristrem, hälpartiet anpassat för stram-bindningar och kraftiga förstärkningar på utsatta ställen. Möjlighet att förlänga skafthöjden om man skall vada i djup snö. Kan användas utanpå de flesta typer av skor/stövlar.  Enkel och snabb att ta av och på. Användningsområde: Isfiske, posteringsjakt, skoterkörning, skidåkning eller kort sagt:

När man inte vill frysa!

NEOS Navigator

Överdragssko

1490:-

En robust överdragssko som ger ett isolerande luftlager runt stöveln eller

skon. Tillverkad i kraftig vattenavvisande Condura med tejpade sömmar. Elastisk toppstramning och kraftig vristrem gör att överdragsstöveln sitter

bra på foten.  Kan användas utanpå de flesta stövlar eller skor. Snabb och

enkel att ta av och  på. Passar till exempel  isfiskare, jägare, skidskyttar

eller vid andra aktiviteter på kalla vinterdagar. Perfekta som bivackskor.

Gör att överdragsskon sitter bättre när man vill använda en mindre sko. Dessutom reducerar sulan ytterligare köld-genomslaget från marken. Passar alla Neos modeller.

NEOS Adventurer

Överdragssko

880:-

NEOS Inläggssula

90:-

Delas hela vägen ner till tårna

Lätta att ta 
på och av! Utanpå dina skor

Kvalitetsprodukter för friluftsliv

070-69 10 748

www.akesfritid.vilhelmina.com  Åke Heidenberg,Vilhelmina

En robust överdragssko tillverkad i samma höga kvalitet som Adventurer men med lägre skaft. För dig som vill vara torr och varm om fötterna.

NEOS Voyager

Överdragssko

720:-

NEOS Voyager STABILicers

720:-

Överdragssko som klarar vatten, kyla och dessutom ger ett överlägset fäste på is. Tillverkad i samma höga kvalitet som Voyager och med STABILicer™ sula med 32 utbytbara dubbar per par.

För Beställning eller frågor ring eller maila till: